15 TEMMUZ GAZİSİ İSKİLİP’E DAVET EDİLDİ.

Okuduğunuz haber
SÜLÜK; “KADIN GÜREŞ TAKIMINI BELEDİYE İSKİLİPSPOR BÜNYESİNE KATTIK”

İSKİLİPLİLER DERNEĞİNDEN AHŞAP OYUNCAK PROJESİNE DESTEK

Anasayfa   /    Spor    /    SÜLÜK; “KADIN GÜREŞ TAKIMINI BELEDİYE İSKİLİPSPOR BÜNYESİNE KATTIK”

SÜLÜK; “KADIN GÜREŞ TAKIMINI BELEDİYE İSKİLİPSPOR BÜNYESİNE KATTIK”

“GÜREŞ SPORU İSKİLİP’TE ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

SPOR      23 Temmuz 2022 - 13:52     0

SÜLÜK; “KADIN GÜREŞ TAKIMINI BELEDİYE İSKİLİPSPOR BÜNYESİNE KATTIK”

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük son yıllarda sağladıkları imkân ve verdikleri destekle güreş sporunda önemli başarılar elde eden Belediye İskilipspor bünyesine kadın güreşçileri de kattıklarını beyan etti. Bu kapsamda Diyarbakır’da zor şartlar altında faaliyet gösteren kadın güreş takımı ve Milli Takım antrenörü İbrahim Yorulmaz  Belediye İskilipspor bünyesine alındı.

“GÜREŞ SPORU İSKİLİP’TE ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Güreş sporunun İskilip için çok önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz. Tarihe bakıldığında ilçemizden birçok şampiyon çıktı.

“BELEDİYE İSKİLİPSPOR BÜNYESİNDE DE ŞAMPİYON ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR”

Belediye İskilipspor bünyesinde de şampiyon çıkmaya devam ediyor. Bu nedenle İskilip' in yine güreşin lokomotifi olacağını ve büyük şampiyonlar çıkarabileceğine inanıyorum. Son yıllarda ülkemizdeki erkek güreş sporcularının başarılarının yanında kadın güreş sporcularının güreşteki başarıları da artıyor.

“İLİMİZDE VE İLÇEMİZDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Diyarbakır' da zor şartlarda spor hayatına devam eden kadın güreş takımını ve A milli takım antrenörü İbrahim Yorulmaz hocayı kulübümüz bünyesine alarak yine ilimizde ve ilçemizde bir ilk gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

“KADIN GÜREŞİNİ DE CANLANDIRMAYI VE YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ”

 İskilip'te erkek güreş takımının yanı sıra artık kadın güreşini de canlandırmayı ve yeni şampiyonların yine İskilip' ten çıkarmayı hedefliyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ