İSKİLİP AK PARTİ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Okuduğunuz haber
YEŞİL İSKİLİP KIRAATHANESİ AÇILDI

VELETLER KÖYÜNDE YANGIN!

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    YEŞİL İSKİLİP KIRAATHANESİ AÇILDI

YEŞİL İSKİLİP KIRAATHANESİ AÇILDI

Uzun süredir turizm gönüllülerinin Semerciler Arastasında kiraladıkları dükkanlarda gerçekleştirdikleri onarım ve nostaljik düzenlemelerle dizayn ettikleri Yeşil İskilip Kıraathanesi’nin açılışı yapıldı.

KÜLTÜR VE SANAT      02 Temmuz 2021 - 04:35     0

YEŞİL İSKİLİP KIRAATHANESİ AÇILDI

Uzun süredir turizm gönüllülerinin Semerciler Arastasında kiraladıkları dükkanlarda gerçekleştirdikleri onarım ve nostaljik düzenlemelerle dizayn ettikleri Yeşil İskilip Kıraathanesi’nin açılışı yapıldı. Açılışa Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Belediye Başkanı Ali Sülük, davetliler ve çok sayıda İskilipli ile misafirler katıldı.

Düzenleme yapılan sokakta kıraathanenin yanında kütüphane, çay ocağı gibi mekanlarda bulunuyor.

Gönüllülerin çabası ile tamamlanan çalışma sonrası çocuklarla birlikte kıraathanenin açılış kurdelesini kesen İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Yeşil İskilip Kıraathanesinin açılışını gerçekleştirdik. Binbir emekler ile kurulan bu şirin alan, İnsanları zaman tüneli yolculuğuna çıkartarak, güzel anıların canlanmasına vesile olacaktır. Yeşil İskilip Kıraathanesinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emek ve katkı sunan tüm hemşerilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

İskilip turizmine katkı sunmak hedefiyle düzenlenen çalışma sonrası gerçekleşen açılışa çok sayıda misafir katıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ