GÜREŞ TAKIMINDAN KAYMAKAM ELİGÜL’E ZİYARET

Okuduğunuz haber
MUHTARLAR TOPLANTISI VE ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

İSKİLİP’TE ERZURUM TANITIM GÜNLERİ ŞENLİĞİ

Anasayfa   /    Gündem    /    MUHTARLAR TOPLANTISI VE ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

MUHTARLAR TOPLANTISI VE ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

İskilip’e bağlı 64 köy muhtarının ve il genel meclis üyelerinin katılımıyla Köylere Hizmet Götürme Birliği meclis toplantısı ve encümen seçimi yapıldı.

GÜNDEM      06 Haziran 2021 - 12:52     0

 MUHTARLAR TOPLANTISI VE ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

Yapılan seçimde encümen üyeliklerine Milliyetçi Hareket Partili İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar, Ak Partili İl Genel Meclis Üyesi Duran Bıyık, Sorgun Köyü Muhtarı Mehmet Körçoban ve Yavu Köyü Muhtarı Adem Yılmaz seçildiler.

KURAKLIK EN BÜYÜK TEHLİKE

Kaymakam Muharrem Eligül burada yaptığı açıklamada “Kuraklık ve su kaynaklarımızın azalması önümüzdeki yıllarda bizleri bekleyen en büyük tehlikedir. Bu noktada sularımızı dikkatli ve idareli kullanmak hepimizin üzerine düşen bir sorumluluktur ” dedi.

Daha sonra muhtarlarımızın istek, talep ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Eligül yeni seçilen encümen üyelerine de başarılar diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ